Чому епідситуація з короною вийшла з-під контролю?

18 червня 2020, 10:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
124

Щоденне стрімке зростання кількості хворих на корону свідчить, що епідеміологічна ситуація в Україні вийшла з-під контролю.


Із карантину більшість людей вийшли з пустими кишенями, але хворих стало ще більше. Для чого тоді треба був цей карантин? Щоб убити малий і середній бізнес і щоб жирували велюрові чорти і епіцентри?

Некомпетентна влада бездарно втратила дорогоцінний час - за час карантину не налагодили виробництво вітчизняних тестів (зараз вони закінчуються), засобів захисту, апаратів ШВЛ, не підготували лікарні до масового прийому хворих, не вирішили проблему дефіциту медичних кадрів і достойної оплати їх роботи. Все, на що здатні - по-дурному транжирити народні гроші на китайський ширпотреб і піаритися на цьому, замість того, щоб забезпечити замовленнями і роботою власних виробників.

Такої тупої влади в Україні ще не було! У результаті наша країна сьогодні - єдина в Європі, де після карантину кількість хворих не знизилася, а стрімко зростає. За тупість влади українці платять своїм здоров’ям, життям і майбутнім.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,Європа,бізнес,вірус,коронавірус,апарат ШВЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.