Про толерантність, яка нищить імунітет української мови

17 червня 2020, 18:04
Власник сторінки
директор Агентства моделирования ситуаций
3
1043
Про толерантність, яка нищить імунітет української мови

Імунологічна толерантність - специфічний стан організму за якого втрачається здатність виробляти антитіла у відповідь на введення певного антигена.


Антигени - речовини чужорідні для даного організму, що викликають утворення антитіл. (Великий тлумачний словник сучасної української мови. 2001 р.)

1. Думаю, що зараз під час пандемії коронавірусу пояснення про агресію російської мови по відношенню до української буде більш зрозумілим.

2. Як ви здогадались, а хто ні, то пояснюю, що саме антигенами у свій час і були російська мова і російська культура, яких російська імперія ввели в організм України.

3. Ідея введення цих антигенів була простою, а саме, асиміляція українського народу і позбавлення його своєї мови, культури, історій і традицій. Недарма ми, українці, періодично сьогодні чуємо з російської сторони та їхніх агентів в Україні, що такої держави, як Україна не було і не існує українського народу, бо всі ми браття і один народ, тобто російський.

4. Саме знищення української мови було головним завданням для здіснення плану знищення самого поняття Україна.

5. Після 1991 року, коли Україна стала формально незалежною, почався поступовий процес вакцинації, тобто українізіації України.

6. Реальні результати такої вакцинації стали найбільш відчутними після Революції Гідності.

7. Росія зрозумівши, що Україна почала відновлювати свій імунітет від неї, розпочала проти України війну, яку називають гібридною, бо вона ведеться не тільки на фронті, але й у інформаційному, культурному, релігійному просторах. Економічна війна, торгівельні війни проти України були раніше.

8. Реакція на мову обслуговування у МакДональдз ще раз показує всю агресію тих антигенів, які є в організмі України.

9. Зрозуміло, що чужородні речовини, які тривалий час себе добре почували та існували знищуючи організм в якому вони перебувають, будуть боротись за своє виживання, бо при одужанні організму, вони всі загинуть.

10. Я вірю, що Україна одужає і все у нас буде добре.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Языковой вопрос,толерантность
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.