Об'єднання ПЦУ та УГКЦ – чергова провокація країни-агресора

11 червня 2020, 10:44
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
57
Об єднання ПЦУ та УГКЦ – чергова провокація країни-агресора

Провокацією є недоречними, оскільки загострюють суспільно-політичну ситуацію в державі, що пов'язано із запровадженим карантином

Нещодавно на ряді сайтів та телеканалу, який у мережі Інтернет приписують Віктору Медведчуку, було розміщено не підтверджену інформацію, що тривало декілька днів, про об’єднання Православної церкви України з Української греко-католицькою церквою.

Так, у новині містилась інформація, що Інститут зовнішньополітичних досліджень анонсував нове комплексне дослідження, яке має на меті вивчення громадської думки українців і забезпечити шляхи приєднання УГКЦ до ПЦУ". Більше цього, вказане дослідження підтримує Європейський Союз та вселенський патріарх Варфоломій.

Водночас,  представники зазначенего Інституту зовнішньополітичних досліджень, на якого посилались пропагандисти, опублікували спростування цієї інформації та повідомили, що їхній сайт був атакований хакерами, ймовірно проросійського спрямування.

Речник ПЦУ архієпископ Євстратій (Зоря)  зазначив,  що вказана подія є провокацією, що викликало  резонанс у громадськості та загострило суспільно-політичну ситуацію в державі у зв’язку із запровадженим карантином.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: религия,УПЦ,УГКЦ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.