Фальсифікують дату виборів, бо бояться програти!

05 червня 2020, 17:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
53

Рішення ЦВК про призначення довиборів у парламент на 25 жовтня - незаконне і взагалі ставить під сумнів легітимність їх проведення!


Преса повідомила, що сьогодні ЦВК ухвалила цю Постанову. Відповідно до ст.12 закону про Центральну виборчу комісію, це рішення має бути оприлюднене невідкладно. З моменту оприлюднення - 60 днів до проведення виборів. Це означає, що вибори мають відбутися не в жовтні, а в серпні 2020 року. Будь-які інші дати є нелегітимними.

Чому ЦВК приймає незаконні рішення під тиском влади? По-перше, через те, що бояться програти. По-друге, створюють умови для визнання незаконними і нелегітимними цих виборів у випадку моєї перемоги.

Ми вимагаємо від ЦВК: не порушувати закон, не позбавляти українців, жителів Чернігівщини виборчого права і права бути представленими у парламенті своїм депутатом, негайно оприлюднити ухвалене рішення про дату виборів і дотримуватися закону. Інакше ЦВК, яка грубо порушує виборчі права громадян і українське законодавство, не має жодного права на існування. І це є підставою для визнання незаконними їхніх дій у суді і підставою для розпуску Центрвиборчкому.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,Радикальна партія,ЦВК,Олег Ляшко,вибори,народний депутат,влада,Чернігівщина,довибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.