Істина десь посередині -- щоб побачити, потрібно відкрити очі

23 травня 2020, 12:46
Власник сторінки
кандидат політичних наук, юрист, фінансист
0
21
Істина десь посередині -- щоб побачити, потрібно відкрити очі

Бліц-коментар на прес-конференцію Володимира Зеленського

Три основні тези:

1) За рік перебування Зеленського на посаді Президента України так і не виконана його перша обіцянка «Закон про народовладдя»;

2) Не виконана його друга обіцянка«широкий аудит країни»! Для того, щоб визначити проблемні та, навпаки, сильні зони, і враховуючи результати такого аудиту (аналізу) напрацювати та реалізовувати детальну стратегію розвитку держави Україна;

3) Особисто мені, і я переконаний, усьому експертному середовищу, хотілося почути не тільки відповіді на запитання журналістів, а спочатку короткий звіт з елементами статистики та стратегічного планування. На превеликий жаль, цього так і не відбулося. Тому, дуже важко оцінити результати діяльності Володимира Зеленського за рік, виключно, по змонтованому фільму та запитанням журналістів... Мені б хотілося побачити документи (результати аудиту, звіт президента, стратегію і т.д) та реально зрозуміти, що, наш президент знає куди він сам іде і куди за собою веде всю країну!

Ну і звичайно, перед місцевими виборами мені відверто не по собі, коли президент категорично, а іноді просто вороже, сприймає представників місцевого самоврядування... Це не нормально.

Як мерів і депутатів місцевих рад, так як і Президента України, обрали люди, і повноваження місцевого самоврядування багато в чому не перетинаються з повноваженнями державних органів -- це і є ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ в дії! Успішний в місті господар -- успішне місто!

Про це говорить і соціологія, коли підтримка місцевої влади здебільшого в рази вища за центральну. Ці всі аспекти, можливості та повноваження необхідно враховувати при взаємодії з ОМС, але це якщо цю взаємодію шукати... є і інший шлях, наприклад, -- «ЗРОБИМО ЇХ РАЗОМ, ВТРЕТЄ»... ну, побачимо, що з цього вийде.

І останнє, Володимир Зеленський, на прес-конференції, виглядав стомленою та нещасливою людиною. Складається враження, що оточення ізолювало президента від реальності, капсулювало його. Більше того є підозра і навіть частково обґрунтована, що йому банально бреше близьке оточення, навмисно дезінформуючи та «вкладаючи у вуха», що вони усе вірно роблять, народ його підтримує, а ті хто стверджують протилежне --провокатори та інтригани!

Насправді, істина десь посередині, але для того щоб це побачити, потрібно, хоча б, відкрити очі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Президент України,ОМС,децентралізація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.