СБУ вилучила на Дніпропетровщині контрафактні цигарки

28 квітня 2020, 17:09
Власник сторінки
журналіст
0
13

СБУ вилучила на Дніпропетровщині контрафактні цигарки на майже 100 мільйонів гривень.

СБУ вилучила на Дніпропетровщині контрафактні цигарки на майже 100 мільйонів гривень. 

У ході досудового розслідування кримінального провадження Служба безпеки України припинила протиправну діяльність злочинної групи, яка організувала незаконне виготовлення підакцизних товарів: тютюнової продукції. 

За даними слідства група організувала незаконне виготовлення підакцизних товарів – тютюнової продукції з метою збуту на території України, а також незаконного переміщення через митний кордон України контрабандним способом.  

У ході проведення на Дніпропетровщині санкціонованих судом слідчих дій, обшуків у виробничих та складських приміщеннях, правоохоронці виявили понад 12 тисяч коробів з майже 6 мільйонами пачок з контрафактними цигарками під виглядом відомих світових брендів на загальну суму 97,2 мільйона гривень. Частину продукції організатори планували незаконно переправити до країн Європейського Союзу.  

Триває досудове слідство за ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 204, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України, встановлюється все коло осіб, причетних до протиправного бізнесу. Операція проводилась співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю Головного слідчого управління, та Управління СБ України в Полтавській області під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.