Дурість влади на межі злочину

22 квітня 2020, 13:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
54

Я неодноразово попереджав про те, що запуск з 1 квітня другого етапу медичної реформи під час епідемії абсолютно шкідливий та призведе до колапсу в медицині.


Скорочувати медичних працівників, особливо «швидких» - це абсолютна дурість на межі злочину! Це те саме, що вивозити з України захисні засоби в розпал чуми.

984 лікарні по країні мають недостачу фінансування. Всі ці заклади у 2020 році отримають менше грошей, ніж у 2019. У деяких дефіцит бюджету до 50%.

Як можна було на таке йти, коли в Україні епідемія? Чим рятуватимуть людей від вірусу, коли навіть на витратні матеріали коштів нема? Ця ситуація - доказ повної некомпетентності влади. Ніхто не здатен приймати адекватні рішення і брати на себе відповідальність. Тим часом наші медики голими руками, ризикуючи власним життям рятують людей.


Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: медицина,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,лікарня,фінансування,медична реформа,швидка медична допомога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.