Що має зробити влада для підтримки безробітних

16 квітня 2020, 15:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
51

За місяць карантину майже півтора мільйони українців втратили роботу.


Загалом у нас зараз понад 2,5 мільйонів безробітних, а на кінець року прогнозується 6-7 мільйонів разом з заробітчанами, які повернулися додому. Сьогодні головне завдання держави - допомогти цим людям вижити. Як саме?

1. Надати підтримку, податкові стимули малому і середньому бізнесу, щоб максимально зберегти робочі місця і після карантину людям було куди повертатися.

2. В умовах, коли закриваються зовнішні ринки, скористатися можливістю підняти внутрішній ринок - ухвалити мій закон "Купуй українське, плати українцям" і забезпечити держзамовленнями наші підприємства.

3. Надати доступні кредитні ресурси та забезпечити посівними і паливно-мастильними матеріалами аграріїв, щоб не допустити зриву посівної кампанії.

4. Надати фінансову допомогу і прирівняти до безробітних селян, які втратили можливість продавати молоко на ринках і залишилися без заробітку.

5. Заохотити дешевими кредитами заробітчан, які повернулися в Україну, відкривати тут власний бізнес, щоб після карантину вони залишилися вдома, мали гідний дохід.

Це лише частина заходів, які ми пропонуємо. Якщо їх реалізуємо - вийдемо сильнішими з цієї кризи.






Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,кредити,Україна,Олег Ляшко,економіка,селяни,безробіття,заробітчани
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.