Енергетична змова проти України

09 квітня 2020, 14:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
57

Останні пів року я як міг попереджав суспільство: запущений у жовтні 2020 поправками Геруса імпорт в Україну російської та білоруської електроенергії закінчиться крахом вітчизняної енергетичної галузі


Але влада замість того, щоб негайно зупинити знищення вітчизняної енергосистеми, сфальсифікувала проти мене і мого помічника кримінальні справи за те, що ми боремося проти російського імпорта і своєю злочинною бездіяльністю дозволила банді Геруса довести енергетику до повного краху. Це справжній злочин проти України, адже 70% електроенергії виробляється державними компаніями - Енергоатом, Укргідроенерго, Центренерго.

Злочинна бездіяльність НКРЕКП, Міненерго, уряду Гончарука, які перетворилися на сліпих виконавців вказівок Геруса, адмінстративно-корупційне втручання в роботу енергоринку - вся ця спеціально продумана політика привела до банкрутства державних і приватних енергокомпаній, щоб потім олігархи могли їх задарма приватизувати. У результаті - десятки тисяч українців втратили роботу, а Україна - енергонезалежність. Це була справжня змова проти України у повній взаємодії та співпраці з російськими ворогами!

Цей злочин проти України організовували конкретні люди у найвищих кабінетах української влади. Їх імена нам добре відомі. І скільки б не пройшло час, ми змусимо правоохоронні органи розслідувати цей злочин, а винні сядуть на лаву підсудних.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,енергетика,Радикальна партія,НКРЕ,Україна,Олег Ляшко,Енергоатом,Білорусь,злочин,Андрей Герус,Алексей Гончарук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.