Без тупих чиновників і депутатів ми проживемо, а без культури - ні!

27 березня 2020, 20:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
105

На культурі заощадять 41%, на собі - 2%!



Скорочення видатків Держбюджету на культуру, спорт, молодіжну політику на фоні фактично незмінних витрат на Верховну Раду, Офіс Президента та Генерального прокурора - це катастрофа! Навіщо нам плодити тупих чиновників, які не поважають національну пам'ять, не дбають про культурний розвиток - свій та українців?  

Не буде програм Держкіно, яке, до речі дуже піднялося за останні роки: згадайте фільми "Чорний ворон", "Донбас", "Мої думки тихі", "Кіборги", "Атлантида", "Червоний", "Пекельна хоругва"... Але новій владі якісний кінематограф не потрібен - вони популяризують дешеві примітивні серіали.

Зупиняється будівництво музею Голодомору, музею Небесної Сотні. Заберуть гроші з місцевих бюджетів, скоротять видатки на програми підтримки аграріїв. Проте, як і раніше, будуть продовжувати жирувати чиновники!

"За що ми тоді воюємо" - спитав Черчилль, коли йому запропонували скоротити видатки на культуру. І був правий. Бо без депутатів ми якось проживемо, а без культурного розвитку - ні!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,культура,чиновники,Олег Ляшко,коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.