Слово лікаря має лікувати, а не добивати!

26 березня 2020, 22:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
82

Ілля Ємець назвав літніх людей старше 65 років «трупами» і заявив, що не треба витрачати гроші на їх лікування.


Колись заступник Супрун Лінчевський теж сказав про онкохворих, що «вони все одно всі помруть». Замість лікувати ці «лікарі» добивають хворих.

Моя Мама обурена подзвонила мені: «Сина, ти чув, що він меле, цей Ємець? Я тільки в 65 жити почала, а він мене вже в трупи записав». Любов Павлівна зразу винесла вердикт Ємцю - його треба відправити у відставку за такі заяви.

І правильно. Слово лікаря має лікувати, а не добивати! Це конституційний обов’язок держави - надавати медичні послуги громадянам не залежно від віку і діагнозу. Щоб забезпечити людей цими послугами, треба не закривати лікарні і ФАПи, а збільшувати їх фінансування та оновлювати оснащення. Посилити відповідальність за підробку ліків і контролювати ціни в аптеках. Запровадити щорічні безкоштовні медичні обстеження для громадян.

Закордонні лікарі звертають увагу на те, що вірус найбільше вражає людей із діабетом, туберкульозом, серцево-судинними захворюваннями. Україна займає перші місця у Європі по цим хворобам. Це ще одна причина, щоб вкладати гроші у профілактику.

P.S. Хай пан міністр зазирне у свій паспорт, перш ніж робити подібні заяви. Карма не мине нікого...


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: медицина,МОЗ,Україна,Олег Ляшко,лікарі,коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.