Час мародерів!

26 березня 2020, 10:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
93

Новий злочин слуги Росії Геруса проти українських робітників.


За моєю інформацією з 18 год 25 березня відновився імпорт електроенергії з Білорусі до України. Сумарно імпорт склав 300 мвт, що еквівалентно роботі двох енергоблоків українських ТЕС, які працюють на українському вугіллі.

Імпортер – компанія, власником якої є такий собі Притика - друг і партнер слуги Росії Андрія Геруса, який протягнув поправки до закону, що відкрили в жовтні 2019 року злочинний імпорт з Білорусі та Росії. Сьогоднішня катастрофічна економічна ситуація в Україні для Геруса і Притики – це не проблема, а можливість збагатитися на енергетичному мародерстві.

В Україні - карантин. Споживання в умовах карантину обвалилося. Українська енергетика на межі зупинки. Вугільні шахти - на межі банкрутства і закриття. У цих умовах верх цинізму – відновити імпорт електроенергії того ж дня, коли в Україні оголошено надзвичайну ситуацію. Навіть неодноразові заяви Володимира Зеленського проти імпорту не заважають цим мародерам продовжувати заробляти на біді всієї країни.

Імпорт з Білорусі в умовах тотального карантину і зупинки роботи вітчизняних підприємств через коронавірус – нове дно Геруса та його партнерів.

Імпорт позбавляє без роботи і зарплати наших шахтарів.

Українські АЕС не змогли повністю продати свою електроенергію на ринку. НЕК Укренерго без проблем розвантажує українські ТЕС, але імпорт зупинити не наважується. Каже, у нього недостатньо повноважень. Виходить, що наші державні монополісти і регулятори мають достатньо повноважень, щоб знищити власного виробника. Головне, щоб імпортери з Росії та Білорусі почувалися захищено.

Бездіяльність НКРЕКП та її голови Валерія Тарасюка - злочинна недбалість, яка залишає українців без роботи. Чому імпотентні правоохоронні органи?! Хіба це не корупція, коли Герус спеціально для своїх партнерів змінює закон, щоб вони збагачувалися на мародерстві?!

Імпорт підтримує економіку сусідньої країни, підтримує робочі місця сусідів ціною кожного з нас. Це злочин Геруса проти українських робітників!

Не варто сподіватися, що мародери-імпортери поділяться своїми надприбутками на закупівлю масок чи апаратів ШВЛ. Для довідки – 1 день імпорту дорівнює вартості 30 000 масок!

18 березня уряд Шмигаля прийняв постанову про загороджувальні мита на імпорт російської і булоруської електроенергії. Але вона досі не підписана прем‘єром і не видана через величезний тиск Геруса і пов’язаних з ним мародерів-олігархів. Я вимагаю від прем‘єра негайно підписати і ввести в дію рішення уряду, щоб не бути співучасником вбивства української економіки.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,корупція,енергетика,Радикальна партія,Олег Ляшко,економіка,Білорусь,імпорт,Володимир Зеленський,Андрей Герус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.