18 мільйонів гривень вкрали на масках!

23 березня 2020, 14:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
124

Всі бачили накладні, які виставив голова Державної митної служби Нефьодов у своєму Facebook. Одна – на 104 тисячі, інша – на 100 тисяч респіраторів.


Загалом 204 тисячі респіраторів на майже 15 000 доларів. Якщо поділити задекларовану митну вартість на кількість, виходить по 1,85 гривень за штуку.

За системою ProZorrо кілька разів комунальні заклади купували ці респіратори. Наприклад, 20 березня 2020 року КП «Міські дороги» м. Одеса закупила 170 респіраторів цієї фірми по ціні 98,40 гривень за штуку 20 березня 2020 року, а КП «Міська клінічна лікарня №13» м. Харків 17 березня 2020 року закупила тисячу таких респіраторів по ціні 55,20 гривень за штуку. Тобто, лише на цій партії ці ділки повинні отримати 18 мільйонів гривень прибутку.

Скажіть мені, шановні Голова митної служби, прем’єр-міністр, Голова СБУ, Генпрокурор, Директор НАБУ – чому ці маски купує одеське комунальне підприємство по ціні 98 гривень, а через митницю в Іспанію вони їдуть по ціні 1,85 гривень? Що це, як не корупція? Держбюджет лише на цій партії недоотримав понад 4 мільйони гривень податку та митних платежів. Уявляєте масштаби корупції на митниці загалом? І як можна в умовах, коли українці купують прості маски по 100 гривень за штуку, вивозити 200 тисяч респіраторів по 1,85 гривень? Де ваша совість? Це називається мародерством під час чуми!

Вимагаю від уряду негайно відправити у відставку Голову Державної митної служби Нефьодова на своєму найближчому засіданні.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Іспанія,митниця,митна служба,Нефедов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.