Через три місяці пенсіонерам нічим буде платити пенсії!

18 березня 2020, 18:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
148

Скасувавши ЄСВ та податок на доходи фізосіб, влада позбавила ресурсу Пенсійний фонд, який вже має дефіцит бюджету 170 мільярдів гривень, а також місцеві бюджети.


Де тепер брати гроші на виплату пенсій, на оплату праці лікарям, вчителям в регіонах?

Звісно, ми маємо підтримати підприємців, виробників у цих надскладних умовах, але скасовувати і зменшувати треба інші податки, які надходять до Державного бюджету. Це, зокрема, ПДВ і податок на прибуток фізосіб. А також ввізне мито на обладнання для заводів, що дозволить зробити нашу продукцію конкурентною на внутрішньому і зовнішніх ринках. Бо якщо ляже промисловість, великі підприємства – фінансова криза буде неминучою.
Уряд має негайно ініціювати перегляд Держбюджету, залишивши 100% фінансування лише на армію, медицину, соціально захищені статті та освіту. Програми будівництва тимчасово доведеться закрити. Але якщо ми будемо вести правильну економічну політику – ми вийдемо з цієї кризи сильнішими.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,пенсії,держбюджет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.