Урок Крут для Зеленського

29 січня 2020, 15:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
300

Урок Крут, який має назавжди вивчити Володимир Зеленський.


У 1918 році тодішньою Незалежною Україною теж керували ті, хто вважали, що зупинити більшовицьку орду – «надо просто перестать стрелять».

Тому коли 4-х тисячна армія більшовицького ката Муравйова пішла на Київ, Україну майже нікому було захищати, крім 300 не озброєних і не навчених військовій справі студентів, світлу пам’ять яких ми щороку вшановуємо у цей день.

Внаслідок катастрофічно помилкової військової політики влади УНР ми втратили Державність, за чим настали рукотворні Голодомори, репресії, винищення Українського народу кремлівською ордою.

Тому для кожного, хто здатен думати і хоче жити в Незалежній Україні, висновок із трагедії під Крутами може бути тільки один: щоб перемагати, відновити мир – треба бути сильними. Політика «надо просто перестать стрелять» – це пряма дорога до поразки і втрати Державності!

Наша політика інша – побудова найсильнішої Української армії, яка здатна дати збройну відсіч будь-якому ворогу України. Щоб більше ніколи не було так, як у 1918 чи у 2014 – коли захищати Україну від агресора майже не було кому, крім студентів і добровольців.

Ми – мирний народ. Нам чужого не треба, але і своє ми нікому не віддамо.

Віна пам’ять і слава Героям Крут!
Слава Українській Армії!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Крути,Радикальна партія,Київ,Україна,Олег Ляшко,армія,державність,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.