Зарплати чиновникам - зменшити, українцям - збільшити!

16 січня 2020, 15:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
75

Сьогодні разом із командою подав заяву до Генпрокуратури про злочини влади щодо захмарних зарплат і премій чиновників. Копії заяви ми передали до НАБУ та ДБР.


Ми звинувачуємо владу в:

1.Геноциді українців.
2.Розкраданні бюджетних коштів.
3.Зловживанні владою.

Ми порівняли: у нас в країні найвищі у Європі зарплати чиновників і найнижчі доходи простих громадян. Прем’єр-міністр Швеції отримує зарплату меншу, ніж заступник міністра культури України. Прем’єр-міністри Португалії, Іспанії, Греції і низки інших країн отримують зарплати менші, ніж наші міністри. Це при тому, що мінімальна зарплата для робочих людей в цих країнах вища, ніж в Україні. Тому те, що сьогодні відбувається в Україні із зарплатами для чиновників, міністрів, депутатів – це несправедливо, аморально і не відповідає економічним реаліям. Ми заборонимо держимордам жирувати на кошти платників податків, виписувати собі мільйонні зарплати і премії невідомо за які заслуги.

НАШІ ВИМОГИ:

1. Повернути до бюджету несправедливо призначені зарплати і премії високосадовців та притягнути винних до відповідальності.

2.Внести зміни до бюджету та підняти мінімальну зарплату до 12000 гривень. Це дозволить зупинити трудову міграцію і реально долати бідність. Вимагаємо від уряду починати підвищення зарплат не з себе, а з вчителів, лікарів і прибиральниць!

Якщо на наші заяви не відреагують – підемо до суду та добиватимемося справедливості!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,чиновники,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,заробітна плата
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.