Влада йде дорогою капітуляції

12 грудня 2019, 13:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
126

На вимогу Путіна Рада на рік продовжила дію закону про особливий статус для Донбасу.


Путін також вимагає від України амністію бойовикам і вибори. При цьому Росія – країна-агресор жодних зобов‘язань на себе не бере по виведенню своїх військ з Донбасу і передачі контролю за кордоном. Це дорога не до миру, а до повної залежності від Кремля.

Після зустрічі в Парижі у Зеленського, сподіваюся, розвіються ілюзії, що з Путіним можна домовитися. До перемоги і миру нас приведе не запопадливе умиротворення, а смілива гідність і наполеглива боротьба.

Тому Зеленський і міжнародне співтовариство мають не шукати компроміси з агресором там, де їх не можливо знайти, а примусити його до миру. Радикальне посилення санкцій проти країни-агресора, створення широкого міжнародного фронту протидії агресору, активний пошук по всьому світу нових наших союзників, повна економічна ізоляція агресора, найактивніша розбудова за стандартами НАТО української армії – це той єдиний шлях, щоб змусити Путіна до миру. Все інше – або ескалація війни, або капітуляція, або заморожений на десятиліття конфлікт.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НАТО-Украина,президент,Кремль,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,капітуляція,Володимир Путін,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.