Україна програла

10 грудня 2019, 13:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
284

Головний підсумок Паризького саміту – Україна, на жаль, програла! Треба бути або сліпим, або дурним, або ворогом України, щоб цього не бачити!



Зараз нас усіх намагаються переконати, що у Парижі ні про шо суттєве, крім обміну полонених, не домовилися. Завдання дипломатії у тому і полягає, щоб ніхто з громадян не розумів, про що насправді домовилися політики.

Прочитайте уважно комюніке Паризського саміту, розділ 2, «Заходи з імплементації політичних положень Мінських угод». Від імені України Зеленський зобов’язався провести вибори на окупованому Донбасі за «формулою Штайнмаєра» і прийняти на постійній основі закон про особливий статус для Донбасу. Все це – до виведення російських військ з Донбасу і відновлення нашого контролю за кордоном.

Вибори за «формулою Штайнмаєра» – це легалізація влади російських бойовиків!

Постійно діючий закон про особливий статус для Донбасу – це легалізація російської окупації нашої території за планом Путіна!

Лише патріотична позиція і застереження найкращих українців втримала владу від повної здачі національних інтересів України. Тому попереду – важка боротьба за майбутнє України!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Париж,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Путін,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.