Моя команда з гідністю пройде політичні репресії

15 листопада 2019, 15:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
80

Зеленський дав команду своєму ручному Рябошапці пресувати нас з усіх сторін.


У понеділок мені вручають підозру у Бориспільській прокуратурі. У вівторок – голові Виконкому Радикальної партії Олегу Авер’янову вручають підозру по сфальшованій справі у Святошинській прокуратурі. По сфальшованих справах через день ходить на допити наш побратим Сергій Скуратовський. Кримінальне переслідування загрожує іншим моїм однодумцям.

Ці чорти при владі вирішили нас лякати криміналом за те, що ми не даємо Зеленському втілити його заповітну мрію – продати Путіну Україну. У той час коли наша команда боролася за порятунок України від російської агресії, Зеленський порівнював мою рідну країну з німецькою повією. Тепер ці шути-чорти, для яких Україна повія, при владі, а проти нас фальсифікують кримінальні справи. Ми ці політичні репресії пройдемо з гідністю. А чорти згинуть, як роса на сонці. Я це зроблю!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,генпрокурор,Україна,Олег Ляшко,Путін,політичні репресії,Володимир Зеленський,Руслан Рябошапка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.