Влада бореться проти нас репресіями!

13 листопада 2019, 13:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
70

Сьогодні отримав повідомлення з Бориспільської прокуратури.

Мене викликають на 18 листопада для вручення підозри у справі Геруса. Україну зрадив Герус, руками якого Росія знищує нашу енергонезалежність, а посадити хочуть мене за те, що борюся проти цієї зради!

Обов‘язково прийду, хоча справа сфальсифікована за особистою командою генпрокурора Рябошапки Бориспільському райпрокурору. Звідки отримує команди сам генпрокурор – теж ні для кого не таємниця, згадайте розмову Зеленського із Трампом.

Влада фальсифікує проти мене і нашої команди кримінальні справи за те, що ми боремося проти російської агресії на енергоринку. Але нехай не сподіваються нас зупинити чи залякати! Ми продовжимо боротьбу за національні інтереси України.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,Дональд Трамп,Радикальна партія,Олег Ляшко,політичні репресії,національні інтереси,Володимир Зеленський,Андрей Герус,Руслан Рябошапка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.