Хіба можуть діти батьків, які не люблять Україну, стати її патріотами

12 листопада 2019, 09:39
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
188
Хіба можуть діти батьків, які не люблять Україну, стати її патріотами

Діти, які щоденно чують у сім’ї про те, що в Україні утискають етнічних поляків, а Львів взагалі мав би бути у складі РП, ніколи не будуть патріотами нашої держави

Політологи, активісти та журналісти помітили цікаву тенденцію -найбільше антисеміти, зрадники та особи із радикальними поглядами активізовують свою діяльність після масових акцій протесту, та, особливо протистоянь проти діючої влади. Не стала виключенням і Україна, де після Майдану у 2014 році, на арені з’явились сміливці, які не побоялись висловлюватись так, що їхню діяльність перевіряли правоохоронні органи. 

Не виключенням стали і Костянтин Пиж та його дружина Марія. Так, Костянтин у соціальних мережах поширював фото із зображенням Оперного театру у м. Львові «прикрашеного» німецькими свастиками, таким чином натякаючи на схожість України з нацистами, а Марія Пиж, у своїх інтерв’ю польським виданням, не боялась прямо заявляти, що Львів є польським містом і висловлювала своє невдоволення тим, що українці вважають своїми героями Бандеру та Шухевича.

Як гадаєте, діти цих людей будуть поважати традиції та культуру держави, у якій народились і живуть, якщо щоденно чують у сім’ї про те, що в Україні утискають етнічних поляків, а Львів взагалі мав би бути у складі РП?      

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Польша,Патриотизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.