Що ви курите, пане Зеленський?

06 листопада 2019, 12:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
131

Вчора на нараді Зеленський доручив міністру розвитку громад до кінця цього року (!) ліквідувати тотальну корупцію у сфері архбудконтролю.

Як правильно зауважив Олександр Ройтбурд, простіше на Марс злітати чи воду перетворити у вино.

А міністру соцполітики Зеленський дав не менш важливе доручення – до кінця року ввести призначення пенсій через мобільний додаток. Я вже уявляю, як наші бабусі і дідусі із відрізаних від цивілізації сіл, кинувши свої ціпки, побігли за смартфонами, щоб завантажити в них отой рятівний мобільний додаток. Ті, в кого залишилися старі Nokia і досі не навчилися читати смски – з нового року пенсія не нараховуватиметься.

На вчорашній нараді було ще маса доручень від Зеленського, достойних уваги сатириків і психіатрів.

Водночас уряд Зеленського затвердив бюджет, де пенсію в 2020 році додають аж 130 гривень, мінімальну зарплату – аж 500 гривень, у вчителів забирають те, що й було замість обіцяних 4 тисяч доларів, а громади обдерли на 160 мільярдів.

Горе тій країні, якою керують ідіоти, які вважають себе найрозумнішими. Це, на жаль, про нашу Україну.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,президент,село,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,пенсії,пенсіонери,вчителі,Мінсоцполітики,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.