Слуга якому народу?

30 жовтня 2019, 11:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
116

Після того як у парламенті було знято з розгляду мій законопроект «Купуй українське, плати українцям!», остаточно переконуюсь, що це точно слуги не українському народу.


Адже наш законопроект передбачав стимулювання розвитку вітчизняних виробників і подолання бідності! Саме такою є державна політика США та ЄС щодо підтримки власного виробника. А такі країни як Корея та Туреччина маже з нуля досягли справжніх економічних див.

Натомість Україна має найвищий у світі рівень імпорту у державних закупівлях – 38%! А коли влада продовжує підтримувати імпорт, купуючи бразильські літаки, польські трамваї, китайські вагони та турбіни – цей показник наблизься до 50 %.

У такий спосіб влада за рахунок українців інвестує у економіки інших країн, створює там робочі місця та платить податки. А українців виганяє закордон у пошуках роботи і заробітку. Ідіотська політика, яку я ніколи не підтримаю і буду проти неї боротися до останнього!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: законопроект,парламент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,імпорт,податки,робочі місця,українське виробництво,Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.