Дозріваємо...

12 жовтня 2019, 13:47
Власник сторінки
0
42
Дозріваємо...

Якщо ми не хочемо додати до Криму і всю територію України, то маємо всіма своїми силами, мудрістю та відданістю довести нашій владі, що українці ніколи не були, і вже не стануть мовчазним бидлом...

Зараз ЗЕЛЕНО-товариство на всю котушку розганяє черговий «пункт» антидержавної методички щодо можливого «Третього Майдану» або «Революції», яку нібито організовують Патріоти України.
(«ЗЕЛЕНО» - це не від прізвища Зеленський, а лише тому що «товариство» ще зовсім зелене, тобто, не дозріло до певного рівню громадського суспільства, яке мало б тверезо оцінювати небезпеку сьогоднішньої ситуації в країні)

Отже про «Майдан-Революцію», яку тверезим українцям нав’язують «зелені» маси, аби тільки спотворити істину, а саме – справжні мотиви Руху Опору Капітуляції.

По-перше, ні в якому разі не йдеться ані про «Майдан», ані про «Революцію», бо, як ми вже це побачили, вона не вирішує ніяких питань…
По-друге, ні в якому разі Рух Опору не пов’язаний з колишнім Президентом Порошенко! Скажу більше – всі учасники РУХу вважають, що його присутність (зокрема на Віче) лише заважає українському суспільству побачити справжню мету антикремлівської Акції. Не говорячи вже про те, що багато хто з учасників РУХу є відвертими противниками екс-Гаранта, а тому і не допустили, щоб він, або його партія додавала до громадської Акції будь-які політичні барви.
Третє. Не зважаючи на аполітичний характер Акції РУХу, його підтримують прихильники всіх проукраїнських партій та сил, зокрема «Батьківщини», «Голосу», «Європейської Солідарності» та навіть «Слуг народу».

Так, дуже багато прихильників «Слуг народу» підтримують Опір Капітуляції, бо здоровий глузд завжди вищий за будь-які комерційні інтереси окремих олігархів, і саме здоровий глузд є показником зрілості нації!
Отже, досить бути «зеленими», час вже дорослішати…

Тож, якщо ми не хочемо додати до Криму і всю територію України, спочатку приєднавшись до ОРДЛО (виконуючи умови «формули»), то маємо всіма своїми силами, мудрістю та відданістю довести нашій владі, що українці ніколи не були, і вже не стануть тим мовчазним бидлом, якими нас бачить ворожий нам кремль.
Отже, ніяких «Революцій» та «заколотів» - лише відстоювання своєї гідності, своєї території, і незалежності, лише Опір кремлівським загарбникам.

А зараз зробимо маленький крок до цього - згуртуємося на Ході та Віче, які відбудуться по всіх містах України, у Свято Покрова Богородиці та День Захисника України - 14.10.2019!
(У Дніпрі: 14.10.2019, о 15-00, біля ОДА)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рух,Кремль,влада,капітуляція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.