А ми дивились й не мовчали...!

06 жовтня 2019, 19:04
Власник сторінки
0
74
А ми дивились й не мовчали...!

Не війна нам потрібна, а ПЕРЕМОГА Української Нації!

«А ми дивились та мовчали. Та мовчки чухали чуби. Німії, подлії раби!» (Т.Шевченко)

Отже, українська нація більше не буде мовчки чухати чуби. І за будь яку політичну партію або силу теж не стане голосити. Українська нація завжди буде відстоювати лише своє право на свободу та незалежність - не тільки від кремля, але й від всіх, хто посягає на українську державність.
Тому активісти наполегливо наголошують на тому, щоб ніякі політичні сили не втручалися у всенародний опір кремлівському засиллю.

І так, сьогоднішній МАЙДАН це не Революція, і не державний переворот, про який розповідають прихильники кремлівського плану. Це, скоріше, допомога Президенту, який насправді опинився між молотом та ковадлом.
Саме так! Прихильники Зе-команди мають це зрозуміти! Бо, з одного боку на нашого Президента тисне кремль, з іншого – Захід, а із середини ще й місцевий олігархат, для якого головна мета їхнього нікчемного існування є надприбуток, а не інтереси чужої їм України…
Тож, на сьогоднішній день у нашого Гаранта нема ніяких «козирів» проти ворожої підступної когорти.

А тому Рух Спротиву Капітуляції, разом із українським народом, надає можливість нашому Гаранту використати єдиний і надійний його «козир» - голос нації, голос його справжнього Господаря, проти якого мають зруйнуватися підступні кремлівські накази!
Давайте допоможемо країні і нашому Гаранту! І це не жарт, не сарказм, це єдиний реальний крок до справжньої перемоги та свободи.
І ще одне. Українці не хочуть війни та кровопролить! Ця акція не за продовження війни, а проти здачі інтересів нашої Держави, проти поразки, проти капітуляції.
І що цікаво, українські воїни, ветерани АТО, волонтери, родини загиблих – всі вони не «втомились від війни», і підтримують Рух Опору Капітуляції. «Втомилися» лише диванні «експерти», та тьма кремлівських тролів, які зараз з шипінням смердять по всіх соцмережах та ворожих нам ЗМІ.
Ще раз підкреслюю – не війна нам потрібна, а ПЕРЕМОГА Української Нації!

Власне, це все. Лишилося тільки нагадати вимоги Господаря нашої Держави - українського народу - до його відданних «слуг»:
- Заборонити впровадження особливого статусу для окремих районів Донеччини та Луганщини чи будь-яких інших регіонів України.
- Заборонити впровадження амністії для бойовиків так званих «ДНР» і «ЛНР».
- Заборонити відведення українських військ від лінії розмежування.
- Заборонити утворення будь-яких недержавних воєнізованих формувань, зокрема народних міліцій на території окупованого Донбасу.
- Заборонити проведення виборів до будь-яких органів влади чи самоврядування на території так званих «ДНР» і «ЛНР» до отримання повного контролю по усій довжині україно-російського кордону.
- Вийти з безперспективного Мінського формату та ініціювати Будапештський формат перемовин.

Хочу підкреслити, що останній пункт – найважливіший, бо у випадку його виконання автоматично виконаються і всі інші вимоги України.

Збережемо свободу, націю, та незалежність! Слава Україні! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,капітуляція,мітинги протесту,спротив
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.