Окупанти готуються до активації бойових дій

18 вересня 2019, 13:38
Власник сторінки
0
49
Окупанти готуються до активації бойових дій

Примітно, що на тлі загострення військового протистояння очільник МЗС Вадим Пристайко в інтерв'ю німецькому виданню "Die Welt" заявив, що "врешті-решт, частотність бомбардувань значно впала, і кількість загиблих відповідно зменшилася".

Російсько-окупаційні війська  аналітичного відділу ГІ "Права справа" про передислокацію  і накопичення живої сили і техніки противника на первомайсько-стаханівському напрямку.

Зокрема, повідомлялося про накопичення важкої бронетехніки і додаткових підрозділів проросійських найманців на території Стаханівського феросплавного заводу. Крім того, була оприлюднена інформація про передислокацію важкої бронетехніки бойовиків і розвантаження БК в районі селища Калинове, звідки ведуться обстріли позицій ЗСУ.

Свого часу аналітичний відділ ГІ "Права права" повідомляв про те, що бойовики так званої "ЛНР" розмістили важку бронетехніку у житлових кварталах окупованого смт. Донецький Луганської області.

Примітно, що на тлі загострення військового протистояння очільник МЗС Вадим Пристайко в інтерв'ю німецькому виданню "Die Welt" заявив, що "врешті-решт, частотність бомбардувань значно впала, і кількість загиблих відповідно зменшилася".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.