Розвели українців, як лохів

30 серпня 2019, 14:19
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
593

Прокинувся, читаю зранку фантастичні заголовки новин: депутати зняли з себе недоторканість!


Від несподіванки я навіть забув свій віщий сон, про який хотів розказати Росіті. Коли ж вони, бідолашні, встигли так над собою познущатися?! Починаю розбиратися – і, як і знав, брешуть, як дихають. Пояснюю:

1. За останні 20 років депутати як мінімум разів п‘ять голосували за зняття з себе недоторканості. За направлення на висновок до Конституційного суду чи першому читанні – як правило, за 300 голосів. Особливо рішуче «за» голосують мажоритарники, олігархічні групи і корупціонери. Гучно аплодують і радіють, підскакують до стелі, як учора, від того, що знову розвели українців, як лохів. А коли доходить до голосування вцілому – 300 голосів ніколи немає!

2. Порушення процедури голосування за внесення змін до Конституції – пряма дорога до визнання його неконституційним. Рано чи пізно, але обов‘язково! Вчора зелені нахрапом голосували, щоб їх Зеленський міг впарити українцям чергову свою вигадану «перемогу». А після того, як зелена пошесть зійде, Конституційний суд скасує цей закон через порушення процедури його прийняття і недоторканість депутатам повернуть. Так вже було не один раз і ще буде багато, зелені для цього дають усі підстави: голосувати за закони, не бачивши їх в очі і не читаючи – це не лише знову дивувати увесь світ своєю «особливістю», а найперше – чудовий подарунок усім корупціонерам, які йдуть і далі йтимуть до Ради виключно за бронею недоторканості.

Повірте мені на слово: після того, як новий ліберально-грабіжницько-сировинний уряд І зелена більшість у Раді приймуть написаний у МВФ бюджет із копійчаними зарплатами і пенсіями, космічними платіжками і кастрованими субсидіями, дерибаном землі і соціальних гарантій, це стадо новообраних слуг у Раді через кілька місяців тікатиме від вдячних громадян по підземних переходах, як тікали порошенківці. І на ходу зриватимуть свої зелені значки, щоб, не доведи Господи, їх не ідентифікували як членів злочинної влади. Новообраних слуг також хочу по-дружньому попередити: підземні переходи дуже вузькі, тому Юзіка тримайте тільки позаду, бо якщо заблокує тунель – ніхто з вас не врятується, помрете від задухи газами. Може колись за могорич розкажу про особливо таємний тунель, про який знають одиниці, бо він для обраних, по ньому тікатимуть Зеленський і Разумков. Стефанчук туди не влізе, бо тунель зовсім маленький і низенький. Чудовий сюжет для 95-го кварталу, чи не так?

Працюйте, хлопці, працюйте, ви ще навіть не здогадуєтеся в який чортячий казан ви потрапили!

P.s. Особливо шкода мені Михайла Радуцького, у «Борисі» був непоганий керівник, а вчора у перший же день по крупному зашкварився. І від свого «х*я в ж*пу» вже не відмиється ніколи. Щиро шкода Михайла, але це політика, зелені дітки. До зустрічі!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,законодавство,закон,корупція,Радикальна партія,Олег Ляшко,олігархи,депутатська недоторканність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.