Уряд продажу України

30 серпня 2019, 12:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
242

Кінець епохи бідності – відміняється.


Продавати землю та інші природні багатства – такою, вже очевидно, буде політика нового уряду Зеленського на чолі з Олексієм Гончаруком.

Люди повірили в казку і сподівалися на зміни, але в економіці і соціальній політиці відбуватиметься по суті продовження політики минулої влади – «прогинатися» під Міжнародний Валютний Фонд, перетворюючи Україну в сировинну колонію.

Найближчим часом вони планують почати дерибан землі, скасувати наш законопроект про заборону на вивезення лісу-кругляка, зберегти і можливо навіть підвищити безбожно високі тарифи. Суттєво ж підняти зарплати і пенсії – цього вони робити ніяк не збираються.

Також продовжується політика узурпації влади. За великим рахунком вже зараз ми бачимо, що Кабінет міністрів на чолі з Гончаруком буде придатком до офісу президента і виконуватиме усі його забаганки. Так само, як уряд Азарова (ще до скасування політреформи) діяв виключно по команді Януковича та його найближчого оточення.

Гончарук – це «зиц-председатель Фунт», якого пролобіював «слуховий апарат» Зеленського, глава його офісу Андрій Богдан. До речі, до знайомства з Богданом Гончарук встиг попрацювати і радником першого віце-прем`єр-міністра часів Порошенка і його друга Степана Кубіва, і ще раніше – радником корупційного екс-міністра екології Ігоря Шевченка, і нештатним порохоботом на президентських виборах. Тому і в якості слуги влади, а не народу, і в амплуа виконавця волі МВФ – Гончарук якраз їм усім дуже підходить.

Зверніть увагу, вони ліквідували Міністерство АПК. В аграрній країні, де вже кілька років найбільший експортний оборот дають сільгоспкультури – не буде Міністерства аграрної політики. Бо їм не треба сильне українське село. Їм треба продати землю і перетворити українців в кріпаків.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,Земля,Радикальна партія,Олег Ляшко,прем'єр-міністр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.