ПАРЄ має бути ліквідована

02 серпня 2019, 14:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
242

Рішення про повернення російської делегації в ПАРЄ було не помилковим, а самовбивчим для цієї організації.


(https://lb.ua/news/2019/08/02/433773_reshenie_vozvrashchenii_rossii_pase.html)

Репутація ПАРЄ знищена вщент і відновленню не підлягає! Повну відповідальність за це самогубство демократичної Європи несуть фрау Маркель і месьє Макрон, для яких бізнес з путінською Росією виявився важливішим за права людини і верховенство права. Про Зеленського, який безвільно погодився на цю зраду, просто промовчу.

ПАРЄ має бути ліквідована, як імпотентна довоєнна Ліга націй, яка потурала Гітлеру. Європейські лідери, якщо хочуть миру своїм народам, зобов‘язані думати над побудовою нової архітектури дипломатії та системи безпеки, нині діючі – не ефективні і не життєздатні. Доказ – палаюча від воєнних конфліктів Європа і скрізь за участю російської зброї. Наша країна, яка вперше в світі – і вочевидь востаннє! – добровільно відмовилася від ядерної зброї, має повне моральне і юридичне право ініціювати І брати найактивнішу участь у процесі створення нової безпекової структури в Європі.

Також переконаний, що було б абсолютно правильним рішенням нового парламенту – хоча й малоймовірним, зважаючи на провладну меншовартісну більшість – не направляти нашу делегацію до ПАРЄ. На політичному кладбищі Європи нам, українцям-захисникам загальнолюдських цінностей, немає чого робити!

P.s. Ще раз щиро дякую британській, грузинській, литовській, латвійській і естонській делегаціям у ПАРЄ за щиру підтримку нашої боротьби проти агресора. Ніколи не забудемо і завжди вдячні!


Олег Ляшко,
Народний депутат України, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Ангела Меркель,Україна,Олег Ляшко,Європа,ПАРЄ,Еммануель Макрон,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.