Звернення і попередження для Зеленського!

30 липня 2019, 20:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
255

Продаж землі, як це планує Володимир Зеленський заради нових кредитів МВФ – це продаж України та втрата Державності, величезний злочин перед майбутніми поколіннями українців.


Зеленського продати нашу землю іноземцям призведе до глибокого громадянського конфлікту в Україні, відповідальність за який ляже персонально на Зеленського.

Відповідно до Конституції України земля є власністю Українського народу, тому влада немає жодного права розпродувати іноземцям нашу землю, не спитавши на це дозволу усіх українців. Виключно на рефередумі і лише українці, а не тимчасова влада, повинні вирішити чиєю буде земля.

Продавлювання фракцією Зеленського в новому парламенті будь якого закону про продаж землі отримає найрішучіший опір усього суспільства. Ми оскаржемо до Конституційного суду цей неконституційний закон. Також попереджаю Зеленського і його лібертаріанців, що наша команда ініціює всенародний рух опору, ми вдамося до будь яких акцій, треба буде – і до партизанського руху, як це робили наші діди проти німців, але забрати землю в українців не дамо нікому!

Замість грабіжницького продажу землі ми вимагаємо від нової влади радикальної зміни економічної політики щодо українського села: створення Державного земельного банку, програми реальної фінансової підтримки і стимулювання фермерів, прийняття найжорсткішого антирейдерського законодавства, довічне успадкування земельних надалів фермерами, інвентаризацію усіх земель і реальну оцінку їх вартості, надання земельних паїв усім громадянам України.


Олег Ляшко,
Народний депутат України, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,президент,Земля,парламент,Радикальна партія,кредит,Україна,Олег Ляшко,злочин,фермери,Слуга народа,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.