За_Тужиття

21 липня 2019, 14:42
Власник сторінки
0
44
За_Тужиття

Це моя Україна…! (Пишаюся…?) (Плакати хочеться…)

Спочатку вони заполонили все наше місто – ці білі палатки від Гуфмана. Він пропагує - тут нам в Україні! - кремлівські меседжи, та агітує «за життя» по-російським канонам. 
На протязі всієї передвиборчої кампанії він годував мешканців «макулатурою», в котрій його однопартійці закликали «примиритися з кремлем», вибачивши йому зруйнований Донбас, разом із зруйнованими душами та жертвами російської агресії, а також і віджатий кремлем НАШ Крим. (фото: 1,2)

Сьогодні, під час виборів, зафарбувавши агітаційну символіку, але залишивши білий палаточний колір, це нахабне та вороже збіговисько під назвою «ЗаЖиття» (читати – «ЗаТужиття») почало вже годувати нас ще й пряниками (по 5 копійок за кіло), звісно ж, з відомою агітаційною «макулатурою», яка на цей раз передається в усній формі. Тобто, іде прямий підкуп виборців по 26-у округу Дніпра!!

А тепер більш конкретно.
«Годування» російськими пряниками (читати - "отрутою") дніпрян в своїх білих палатках безпосередньо під час виборів! 
Це у дворі по вул.Запорізьке шосе. 
На фото, там де зверху, видно, що палатку по-злодійськи сховали у кущах. Хтось із мешканців викликав поліцію, яка, судячи із фото, все ж таки, склала протокол. Після цього агітатори із дармовими «Тульскими пряниками» почали потроху згортатися.(Фото:3,4,5,6)

А це вже «12 квартал». Тут теж торгують Україною, без сорому та відчуття страху! А кого їм боятися, отим кремлівським псам?- Місцеві поліцейські їх охороняють, стоячі в сторонці, ліниво позіхаючи на те, як обкрадається наша країна...
На «кварталі» протоколів не складають. Бо тут, мабуть, більше запропонували… (фото:7,8,9,10,11 + відео)

Це моя Україна…! (Пишаюся…?) (Плакати хочеться…)

P.S.Звертаюся до активістів! Пильнуйте, будь ласка, аби ця фальшивка не пройшла до Верховної Ради! Прямий підкуп виборців є дуже суттєвою для цього підставою!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: мажоритарні округи,Дніпро,парламентські вибори,підкуп виборців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.