Про угорьске лобі в українському парламенті

19 липня 2019, 08:57
Власник сторінки
0
25

Проведення угорськими спеціальними та дипломатичними службами "операцій по захисту угорських громадян" свідчать про те, що територіальні претензії Угорщини до України можуть вилитися у трагічні події. Ситуація штучно загострюється, створюються всі передумови для появи на політичній арені т.зв. "Карпатського бассейну".

Днями вітчизняне МЗС звернулося до компетентних органів України з проханням дати правову оцінку відвідування Закарпатської області міністром закордонних справ Угорщини Петером Сіярто.

Цей візит Сіярто здійснив на запрошення народного депутата від фракції "Блок Петра Порошенко" Василя Брензовича, який балотується в депутати ВРУ по 73-му округу (Закарпатська область) як самовисуванець. Зрозуміло, що йдеться про порушення українського законодавства, згідно з яким 

Тому реакція на ситуацію, що склалася повинна бути більш адекватною, ніж обурення нашого МЗС. На кону – питання національної безпеки.

Проведення угорськими спеціальними та дипломатичними службами "операцій по захисту угорських громадян" свідчать про те, що територіальні претензії Угорщини до України можуть вилитися у трагічні події. Ситуація штучно загострюється, створюються всі передумови для появи на політичній арені т.зв. "Карпатського бассейну".



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.