Це більше, ніж просто реванш. Це знищення країни!

18 липня 2019, 13:27
Власник сторінки
2
278
Це більше, ніж просто реванш. Це знищення країни!

Отже, якщо влада, яку зараз намагаються заповнити чужорідними нам елементами (на кшталт Медведчука із партією «За життя») якимось чином доведе нас до чергового Майдану, то він відбудеться дуже швидко

Через три дні вибори! Залишилося дуже мало часу для того, щоб викорастивши всю свою волю та здоровий глузд, наш народ зробив саме УКРАЇНСЬКИЙ вибір, аби не допустити до української влади путінських холуїв, присутність у Парламенті яких дуже прискорить поширення російських паспортів не тільки в так званих ДНР/ЛНР, а і по всій Україні.

 Отже, декілька днів тому ми всі, нарешті, почули правду про те, що ворог України Медведчук багато років працює проти нашої держави, на користь кремлівської ворожої зграї. Про це в СБУ повідомив колишній радянський розвідник Юрій Швець: "Віктор Медведчук – насправді агент ФСБ під оперативним псевдонімом "Соколовський", який вербує агентів на території України ще зі студентських часів і підміняє собою всі резидентури спецслужб РФ – ФСБ, СВР, ГРУ".

Тож, постає цілком логічне питання – і шо?) Тобто, що далі буде із нашим ворогом Медведчуком, який просуває свою кремлівську партію «За життя» в наш український Парламент? Не має смислу розповідати, навіщо він це робить, бо ми й так розуміємо, що це потрібно його кумові Путіну. 

Питання в іншому – якщо вже ці антидержавні «За життя», на чолі із ворогом Медведчуком, не потрібні українцям, не потрібні нашій державі, то чому їхнє вільне перебування на території України захищається нашими СБУ, Прокуратурою та іншими силовими структурами? Адже ніяких справ не заведено, ніхто не затриманий, а все відбувається навпаки – для них відкриті всі шляхи, в першу чергу – у найвищу українську владу!

Останнім часом користувачі соцмереж обурюються тим, що наш народ всі останні п’ять років майже не помічав, що відбувається у владі, та дуже мало її критикував, не зважаючи на ганебну її поведінку та безжалісне ставлення до українців. Проте, дії нинішньої влади, яка не пропрацювала навіть двох місяців, розглядають немов у мікроскоп, підхоплюючи будь-який її промах або навіть незначну помилку. Так, претензії до неї є і небезпідставні, у кожного, зокрема і в мене.

Але справа в іншому. Не до нової влади така підвищена прискіпливість! Тепер вже ця прискіпливість у нашого народу буде до будь-якої влади, бо цими ганебними п’ятьма роками нас розвели як кроликів, та змусили повірити у те, у що наші керівники і самі не вірили! – а саме, в те, що нашою країною керують патріоти, яким потрібна Україна. Це ті «патріоти», які ніяк не змогли впоратися із кремлівським осередком у бізнесі і владі, а навпаки – всіляко їх підтримували.

 

Сьогоднішня нова влада - і Президент, і майбутній Парламент - отримала від українського народу найвищий відсоток довіри, який в основному базується на протесті до минулої влади. Цей відсоток наповнили всі ті, хто втомився від брехні, подвійних стандартів та руйнації України.

А тому цей величезний відсоток не складно було здобути. Набагато складніше буде його утримати, бо, як вже було сказано, український народ почав озброюватися не лише «мікроскопами», а і здобутими на протязі останніх років мудрістю і волею, які допоможуть тримати в тонусі будь-яку владу.

 

Отже, якщо влада, яку зараз намагаються заповнити чужорідними нам елементами (на кшталт Медведчука із партією «За життя») якимось чином доведе нас до чергового Майдану, то він відбудеться дуже швидко та, сподіваюсь, безкровно – просто винесуть всіх «благодійників», разом із їхніми кріслами. Бо другого «разводняка» влаштувати в Україні вже ніколи нікому не вдасться!

Але ж, я сподіваюся, цього не відбудеться) Чому? – читаємо вище – бо український народ озброївся…  Адже наш Президент не камікадзе, чи не так? А тому побажаємо йому, а відтак і всім нам, справжніх досягнень у підйомі нашої країни – як Держави, як нації, як гідного рівню життя окремо українця!

Тож, будемо вірити та сподіватися на краще, не втрачаючи пильність та мудрість! А воля українського народу вже доведена!

 

І останнє. Власне, заради цього я і написала цей допис)

Зараз, поки наші силові структури ніяк не наважаться привести до відповідальності відвертих ворогів держави, ми – український народ – маємо проявити ту волю, яка була загартована останніми п’яти роками. А саме, ні в якому разі не допустити проникнення ворожих сил у наш Парламент! НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ВОРОЖУ НАМ СИЛУ - ПАРТІЮ «ЗА ЖИТТЯ»! – зокрема і за їхніх мажоритарників!

Ні в якому разі не ведіться на їхні «добрі справи», які вони влаштовують у ваших дворах, на кшталт «поправленого парканчику», та вкрученої лампочки в під’їзді! Або ще «краще» - загорнених в асфальт подроблених пеньків від здорових та міцних дерев, напередодні «турботливо» зрізаних – під виглядом того, що вони нам «облагороджують територію». Звісно ж, потім по всій тій «облагородженій території» розклеюються їхні агітаційні матеріали, та ще й ходять їхні агітатори і «пресують» бабусь на скамійках із розмовами – «Ну ми ж хоч ЩОСЬ вам зробили, а інші - зовсім нічого, тож голосуйте за нас!»

 

Як приклад – 26-й мажоритарний округ Дніпра. Від нього обирається такий собі Гуфман, на якому вже й клейма ставити ніде - у всіх напрямках його антидержавної діяльності…  За нього хотілося б написати окремо, але часу на все не вистачає. Зараз можу сказати лише одне – Гуфман це приклад справжнього ворога України. І його «приватизація» майже 100 об’єктів комунальної власності – це лише квіточки на фоні того, що він накоїв у Дніпрі та в Україні…! Всі свої внески у передвиборчу кампанію серед нетямущих бабусь та не думаючих домогосподарок він відіб’є у тисячократному розмірі, та ще й на протязі п’яти років відбиватиме такі шалені суми у держави, що будемо минулу владу згадувати із сльозами.

Але, головною метою всіх тих гуфманів, як вже всі ми знаємо, є знищення країни як Держави і Нації, бо це єдина мета партії «За життя», осередок якої в Дніпрі очолює Гуфман!

Тож, пильнуймо! Пильнуймо не тільки з «мікроскопом», а і з мудрістю, та волею, яку ми дуже важко здобували…!

Слава нації!

 

P.S. Тут я розповіла про партію «За житяя», але є у нас ще два ворожих утворення, які пхнуться до ВР – це «ОППОблок та «Наші». Пам’ятайте про їхню, ворожу до України, мету!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Медведчук,Кремль,реванш,Україна,мажоритарні округи,Дніпро,парламентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.