Сходка одіозних ексів у Немирові

08 липня 2019, 19:13
Власник сторінки
0

Вчора побував на сходці під прєдводітєльством одіозного, та ще й вічно нетверезого Порошенка у Немирові. Зрєліще ще то, я вам скажу. Та я не про це.

Вчора побував на сходці під прєдводітєльством одіозного, та ще й вічно нетверезого Порошенка у Немирові. Зрєліще ще то, я вам скажу. Та я не про це. Зацепило сказане ексгарантом  щиросердне зізнання про не менш одіозного соратника, але вже з нашого 18 округу, Руслана Демчака. Якого сам Петро обсипав такими епітетами, що аж до сліз:

Руслан Демчак – моя сама довірена і найближча особа, перевірена часом, вогнем і водою…

- Ми маємо разом із ним продовжити всі розпочаті справи (боюсь спитати, які? Війну? Дерибан? Корупцію? Знищення нації? Зубожіння?)…

- Ми маємо продовжити розпочаті реформи, кричав далі у «допінговій» агонії Порошенко (і знову ремарочка: медичну, яка набиває кармани фармацевтичному бізнесу і вбиває онкохворих дітей, бо жінка Демчака і Порошенка може купити собі щодня нову сумочку за 100 000 доларів, а мама збирає дитині по всьому світу на лікування, практично жебракуючи. ЇЇ поставили в такі рамки реформи Порошенка, вона не має захисту від держави, не може дозволити собі врятувати життя членам дитині, бо це їй не по карману!  )

Джерело:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.