Медведчук скуповує інформаційні канали на гроші Газпрому

08 липня 2019, 14:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
106

Захоплення кумом Путіна Медведчуком, а насправді самим Путіним, інформаційного простору України – це наслідок змови Порошенка за минулі 5 років.


Саме Порошенко – батько реваншу Кремля! Саме він співпрацював з кумом Путіна Медведчуком: відправляв його переговорником у Мінськ, разом із ним займався контрабандою скрапленого газу та іншими оборудками і дав йому можливість скупити 4 інформаційних канали – 112, NewsOne, Прямий і Zik. Зрозуміло, що Медведчук не витрачав на це свої гроші – це спецоперація Кремля на гроші «Газпрому», мета якої – знищення України з середини.

Я звертаюся до Зеленського зробити те, що не зробив Порошенко – зібрати РНБО, заборонити особам, пов’язаним із Росією, володіти українськими ЗМІ. Ми вимагаємо дій! Якщо він не зупинить спецоперацію Кремля, це означатиме, що в країні немає влади і українці самі наведуть порядок.

Наша команда нікому не дозволить скасувати закон про мову, протягнути особливий статус для Донбасу і знищити нашу державність!

Олег Ляшко,
Народний депутат України, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Газпром,Медведчук,Росія,Кремль,РПЛ,Радикальна партія,телеканали,Донбас,РНБО,Україна,Олег Ляшко,мова,змі,Петро Порошенко,ZIK,NewsOne
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.