Не Майдан!

03 липня 2019, 16:31
Власник сторінки
0
63
Не Майдан!

Cподіваюся, що більшість вчорашніх протестувальників дійсно прийшли відстоювати державність нації, а не захищати чиїсь бізнес-інтереси…

Майдан-3? Та не зовсім. Тобто, зовсім не «Майдан» - у тому розумінні, що він мав би відображати захист гідності нації без подвійних стандартів…  Мав би. Але без «подвійних» чомусь не виходить.

Так, вчора був протест лише проти часткових(!) дій суду та ЦВК щодо затвердження окремих (не всіх!) не прийнятних до УКРАЇНСЬКОГО Парламенту кандидатів в депутати. А саме, лише проти колишнього голови АП часів Януковича - Клюєва, та одіозного проросійського блогера Шарія.

 

І на тлі цієї вибірковості виникає цілком логічні питання.

Перше. Чому протестували лише проти Клюєва та Шарія, а проти Медведчука, який по суті балотується до ВР за допомогою путінської партії «За життя», «забули» вчинити протест? Взагалі-то список кремлівських посіпак набагато більший, Медведчук – це лише один з яскравих та болючих для України прикладів.

Друге. Чому мовчали та не протестували останні п’ять років, коли на тлі війни з Росією в нашій державі керували ті, хто мав би нести кримінальну відповідальність за зраду?

Де були ті «Майдани»-протести проти того ж Медведчука, який був позаштатним радником П.Порошенко? Де були протести проти Кернеса та Добкіна, які по суті здали Харків росіянам, і лише певна бізнес-домовленість із Президентом захистила їх від довічного покарання? І не тільки захистила, а ще й дозволила керувати державою!

Чому проти присутності у владі проросійського ОППОблоку, який разом із Порошенком-Ахметовим керували державою на протязі п’яти воєнних років, не було ніяких протестів?

Третє. Чому не протестували раніше, та не протестують зараз проти Ю.Луценка, який в свій час відпустив того ж Клюєва без всяких до нього претензій?

Четверте. Чому не протестували, і зараз не протестують проти П.Порошенка, який «відбілив» Медведчука, та дозволив йому бути в нашій країні диригентською паличкою, якою розмахував очільник держави-агресора?

П’яте. Суди, проти рішення котрих зараз протестують на Майдані, у чиїй кишені знаходяться? Хіба не в Порошенковій?

Шосте. А про ЦВК треба задавати питання? Чи ми й так всі добре знаємо «походження» всіх її членів…? Нагадайте, скільки там людей не від П.Порошенко! І взагалі, чи є там такі…?

Сьоме питання буде, на жаль, риторичним – чи можливий зараз справжній «Майдан», який би організувала минула влада проти самих себе…? Майже смішно( Чомусь БПП-попередники останнім часом занадто веселі. Не на добро все це… Сподіваюся, що їм не на добро…

 

Ще раз хочу підкреслити! Я не проти Майдану, тобто – протесту проти свавілля в Україні!

Більш того, я вважаю, що він був необхідним ще тоді, декілька років тому, коли нас тільки-но почали випробувати на міцність, в плані присутності ворожих пик та настроїв у владі.

І ще я сподіваюся, що більшість вчорашніх протестувальників дійсно прийшли відстоювати державність нації, а не захищати чиїсь бізнес-інтереси…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.