Національна Поліція проти Конституції та законодавства України, Або чому і як ві

30 червня 2019, 11:23
Власник сторінки
0
40

Звертаюся до президента України Зеленського з вимогою припинити злочинну практику використання правоохоронних органів, як інструмент у боротьбі з політичними опонентами.

Напередодні Дня Конституції на сайті Головного управління Національної поліції Київської області була оприлюднена інформація з претензійною назвою «В аеропорту «Бориспіль» поліція Київщини затримала крадія». В цій публікації прямим текстом вказувалися моє ім’я та прізвище: «Дмитро Снегірьов грунтовно підозрювався в заволодінні чужим майном ще у 2018 році. Він викрав гаманець з грошима та мобільний телефон в одного із пасажирів аеропорту «Бориспіль», коли той проходив контроль до приміщення терміналу «D».

Хотілося б нагадати Національній поліції статтю 296 Цивільного кодексу України «Право на використання імені», в якій, зокрема, говориться: «Ім’я фізичної особи, яка затримана, підозрюється чи обвинувачується у вчиненні злочину, або особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, може бути використане (обнародуване) лише в разі набрання законної сили обвинувальним вироком суду щодо неї або винесення постанови у справі про адміністративне правопорушення та в інших випадках, передбачених законом».

Тобто Національна поліція, яка мала б захищати законність, свідомо порушує норми Конституції, вказуючи ім’я людини, щодо якої не було вироку суду.

Звертаю увагу прес-служби Головного управління Національної поліції України Київської області на граматичні помилки у тексті, а саме: прізвище "крадія"- СНЄГИРЬОВ.

Щодо інформації Головного управління Національної поліції Київської області про "викрадення" гаманця з грошима та мобільного телефону в одного із пасажирів аеропорту «Бориспіль», коли той проходив контроль до приміщення терміналу "D". На відео чітко зафіксовано лише предмет схожий на чоловіче портмоне. Тобто речники прес-служби дають неправдиву інформацію щодо інциденту, який відбувся рік тому в Бориспільському аеропорту.

В той же час на відео можна побачити: при тому, що так званий "потерпілий" проходить контроль за мною, його портмоне знаходиться між моїх валіз. Фізично це неможливо, єдине пояснення такому явищу – факт свідомої провокації, що має на меті дискредитацію мене в очах суспільства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.