Не те мав на увазі Або Від кого захищає Донбас сепаратист Струк

18 червня 2019, 21:30
Власник сторінки
0
Не те мав на увазі Або Від кого захищає Донбас сепаратист Струк

Виявляється, що під час виступу на мітингу 9 травня 2014 року, коли Струк говорив про негайне знищення тих, чия нога ступить на землю Донбасу, він мав на увазі не вояків ЗСУ, а ... гітлерівських загарбників.

Кандидат по 113-му округу від партії "Опозиційна платформа – За життя" Володимир Струк у травні-2014 був одним з організаторів так званого "загону самооборони" в Луганську, писали ЗМІ.

Так, 9 травня 2014 року під час святкових заходів до Дня Перемоги ватажок "загону самооборони" в інтерв'ю журналісту телеканалу ЛКТ заявив, що саме завдяки народному депутату створено цей загін.

Все у нас добре. Не треба нас лякати. Це наша батьківщина і ми будемо її захищати, – додає він.

Сам Струк під час свого виступу на мітингу заявив про готовність у разі необхідності захистити своє місто, свою Луганщину.

Не дай Господь тільки нога ступить на землю нашого Донбасу, вони негайно будуть знищені, – , в прямому ефірі "Громадського-ТБ" не зміг відповісти на запитання, коли почалася Друга світова війна.

Менше з тим, звертає на себе увагу той факт, що спеціальні служби України так і не спромоглися дати оцінку заявам і, головне, діям Струка щодо створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.