Антипатріоти, або Слуги антиукраїнського народу

18 червня 2019, 11:38
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
260

Партія Слуга народу оприлюднила вже ніби підчищений список, але питання лишаються..

Сергій Стерненко оприлюднив свій аналіз деяких персонажів зі списку партії "Слуга народу"
, і деякі персонажі вже вилетіли зі списку, як то Дмитро Співак, як одесит, Стерненко добре знає щлейф, котрий тягнеться за Співаком...Але виліт Співака, і заретушування Макса Бужанського, це ще не тенденція, бо тенденцією є проникнення у списки персонажів з російськими паспортами і з антукраїнською позицією...Такі собі натхненики Шефірів в антиукраїнській боротьбі..І для чого ці цирки зі чистками партійних списків?

Дивною обставиною є те, що досі під 99-м номером у партійному списку залишається громадянин РФ Соколов? Свого часу він палко підтримав атаку РФ на Грузію..... Найкращим маркером цього громадянина з російським паспортом і способом думання є його публікація в УП, а дане видання вже тоді аж занадто козиряло іменем Гонгадзе в своїй послідовній неголосній антиукраїнській діяльності. Публікація Соколова тоді була подана як альтернативна думка, але краще раз прочитати, ніж наслухатися слів про лояльність...https://www.pravda.com.ua/articles/2008/08/14/3523983/

Чого тільки варта фразочка про те, що Ющенкізм - пазор Украіни...Час показав правоту Ющенка, і показав безпорадність українських спецслужб...Але тепер час самому Соколову починати нову, точніше гарну й нову пісню про Зеленскізм, якщо й справді Зе ще не передумав іти в бік НАТО і ЄС, чи вводячи в партійні списки соколових, він вже відмовляється від курсу, який закладав саме Ющенко і почав реалізувати Порошенко..

Сергій Стерненко зробив перехрестну верифікацію особи Соколова, і отже на виході ми маємо ИНН 780218100050, маємо інформацію про отримання вже під час війни закордрнного паспорта РФ, у 2016 році, і для вчинення управлінського рішення партією "Слуга народу" ніби всі необхідні дії мали би бути достатніми. Значить, у партії чекають на більший суспільний розголос...Може варто шукати далі і нагуглити підтримку Соколовим окупації Донбасу чи Криму? Питання риторичне! Тільки ще більше питання - коли і хто надав Соколову українське громадянство? Чи може треба щобномер російського міграційного відділення, що видало Соколову паспорт РФ співпало з тим, що видало паспорт "солсберєцкім" красавчікам?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Соколов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.