Більше 70% респондентів підтримують ідею розпуску парламенту...

23 травня 2019, 19:02
Власник сторінки
Брендмейкер, релайтер, политбрендолог
0
41
Більше 70% респондентів підтримують ідею розпуску парламенту...

Більше 70% респондентів підтримують ідею розпуску парламенту і проведення дострокових виборів Верховної ради. Найвищий рівень підтримки – на Півдні та Сході (більше 80%).

...Більше 70% респондентів підтримують ідею розпуску парламенту і проведення дострокових виборів Верховної ради. Найвищий рівень підтримки – на Півдні та Сході (більше 80%). Поряд з цим в інших макрорегіонах за розпуск ВРУ не менше 60% опитаних... (Згідно результатів опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» 16-21 травня 2019 року)
P.S. …Паяци, фіглярі, трюкачі, актори всіх мастей і різних амплуа... Верховна Рада для них стала театром дій... Для всіх них гра стала органікою. Та чи варто розраховувати на перманентність «політичного спектаклю»?!... Акторська майстерність, філігранні трюки… Так, вони якийсь час конвертуються у дивіденди. Та лицедії забувають, а скоріше не знають, що людина за своєю природою політична. Це така ж невід'ємна природна якість, як біологічність, фізіологічность, соціальність. Політичність – це природна реакція психіки людини на владу. Вона має ті ж глибинні природні корені, як, наприклад, реакція організму на гравітаційне поле Землі. Ось чому людина інтуїтивно виявляє проблеми влади через зниження своєї безпеки, комфорту життя, зникнення сенсу життя. Homo Sapiens під натиском екзистенційної тріади «страх – відчай – смерть» неупереджено стає Homo Politicus, який активно цікавиться проблемами влади як системи його життєзабезпечення. Сьогодні на мапі свого буття Homo Рoliticus жирним курсивом визначає модернізацію влади як наймасштабнішу та сильнодіючу зміну, яка тільки може виникнути в житті людини. Сьогодні вони, Homo Politicus(и), мають нестерпне бажання змінювати все у своєму житті... Бажання змін... Воно детерміноване моральною, матеріальною та інтелектуальною кризою… 
© Vilena V Voronova

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: соцопросы,Выборы,досрочные выборы,соцопитування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.