Начальник Генштабу - винуватець Іловайського котла

22 травня 2019, 17:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
244

Винуватець Іловайського котла Руслан Хомчак – начальник Генштабу. “Гарний початок” нового Президента.


Спитайте у військових на фронті, що вони думають про свого нового керівника. Ця людина командувала операцією штурму Іловайська. Через ігнорування ним повідомлень розвідки про прорив російських військ стався Іловайський котел. Генерал Хомчак покинув війська і вийшов з оточення в той час, як 90% воїнів, яких він послав в коридор російських військ, загинули, були поранені або потрапили в полон.

Розслідування Іловайської трагедії було заблоковано Порошенком і його начальником Генштабу Муженком. Ніхто не поніс відповідальності. Але – хіба це морально – призначати таку людину командувати військом? І де та “правда про Іловайськ” і справедливе покарання за сотні смертей під Іловайськом і Дебальцевим, про які ще до виборів заявляв радник Володимира Зеленського з питань оборони Іван Апаршин? Суспільство чекає відповіді!


Олег Ляшко,
Народний депутат України, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Муженко,Иловайск АТО,Генштаб,бои зи Иловайск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.