На терезах – доля України

24 квітня 2019, 22:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
180

Своїм указом про видачу російських паспортів жителям окупованої частини Донбасу Путін не просто здійснив черговий акт агресії проти України.


Цей зухвалий крок Росії не лише грубо суперечить засадничим принципам міжнародного права, а і є відвертим порушенням суверенітету України та грубим втручанням у наші внутрішні справи.

Свідома ескалація агресії з боку Москви має на меті декілька цілей.
Передусім це неприхований тиск на Україну та психологічна атака на новообраного Президента. У відповідь на наївні бажання Володимира Зеленського провести прямі переговори з Путіним кремлівський диктатор дав чітко зрозуміти, що вестиме їх з позиції сили і погроз. Він очевидно хоче скористатися недосвідченістю та вірогідною неготовністю Зеленського до нової ролі у реальному житті.

Крім того, це відвертий акт залякування України та міжнародної спільноти, оскільки створює псевдо-правові підстави для відкритої війни в майбутньому – збройної агресії російської армії на українській території під приводом захисту громадян Росії на Донбасі.

У демократичній зміні влади в Україні та прагненні українців до миру Путін побачив сприятливий шанс для нав’язування Україні та її міжнародним партнерам власних умов та забаганок. Будь-яка слабкість у цей момент може мати далекосяжні наслідки і в результаті призвести до поразки.

На нового главу держави чекають міжнародні випробування. Кремль не марнуватиме часу і не дасть новообраному Президенту шансів на навчання та розкачку. Українці очікують від Володимира Зеленського сильного лідерства і швидких перемог.

Я і моя команда готові допомогти новому Президенту проводити сильну і результативну зовнішню політику, якщо він готовий проявити дух і волю ефективно відстоювати перед світом національні інтереси України.

На терезах – доля України.


Олег Ляшко,
Народний депутат України, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.