Нам своє робити!

21 квітня 2019, 22:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
343

Громадяни зробили свій вибір.


Що ж, це право людей. Але треба чітко розуміти, що для більшості громадян цей голос на виборах – це помста владі, яка п`ять років грабувала Україну. Думаю, багато політиків минулого усвідомлять цей болючий для них урок і його наслідки. А деякі з них – опиняться на політичному кладовищі…

«А нам з тобою – своє робити, зціпити зуби і далі йти» (с) Я продовжую боротьбу за гідне життя українців, за сильну економіку, за міць нашої держави на міжнародній арені. За відродження національного виробництва і створення нових робочих місць. За те, щоб українців ставало більше – за доступне житло і нормальну допомогу при народженні дитину. За якісну і доступну кожному громадянину освіту і медицину. За нові лікарні, школи, дитячі садочки і дороги. За нашу святу українську мову і захист наших культурних цінностей. За українську землю для українського фермера, а не латифундистів і чужинців. За зниження тарифів і збільшення видобутку власного газу. За те, щоб природні багатства служили людям, а не олігархам. За вас, дорогі мої українці, бо я такий самий, як ви!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.