Немирівська лікарня - бізнес корито Ткачука Павла і мера Качура

09 квітня 2019, 14:13
Власник сторінки
0
175
Немирівська лікарня - бізнес корито Ткачука Павла і мера Качура
Церква Вінниця

Ткачук Павло В’ячеславович, перетворив медичний заклад у власний бізнес задля забезпечення власних амбіцій та інтересів

Відкритий лист

Шановні депутати, прокурори, правоохоронці, шановний голове Вінницької ОДА, колектив Немирівської Центральної Районної Лікарні звертається до вас з проханням прислухатись до нашої думки. Ми, як представники колективу, вболіваємо всією душею за свій заклад, медперсонал,пацієнтів, як за свою сім’ю. Але сьогодні у закладі склалася така ситуація, що діючий з 2012 року головний лікар Ткачук Павло В’ячеславович,  перетворив медичний заклад у власний бізнес задля забезпечення власних амбіцій та інтересів.

Останньою краплею стало те, що економлячи бюджетні кошти, нестача яких зумовлена крадіжками на власні цілі, Павло В’ячеславович Ткачук наказав 31 березня закінчити опалювальний сезон у ЦРЛ, що призвело до захворювань пацієнтів та медичного персоналу.

Павло В’ячеславович Ткачук разом з коханкою Тетяною Михайлівною Вишневською зайняли кілька лікарняних приміщень, незаконно розмістивши там свою власну діагностичну та лікувальну апаратуру. При цьому Ткачук постійно "радив" лікарям направляти туди на платне (у свою кишеню) обстеження хворих, тоді як аналогічне безплатне діагностичне обладнання було наявне в даному комунальному лікувальному закладі.
Павло Ткачук - лікар і бізнесмен, що відкрив приватну московську церкву на території лікарні, а також приватну лікарню на території ЦРЛ.
Павло Ткачук примушував нас підписувати документи, аби місцева церква, храм святителя Луки Кримського перейшла до Московського патріархату і там залишилась. Ткачук як головний лікар сам агітував нас як своїх співробітників та погрожував звільненням, якщо ми не підписували бланки. Після служби, протягом декількох днів, прихожанам, які туди постійно ходять, давали спеціальні бланки, щоб вони ставили підписи і голосували за те, що вони хочуть належати саме до Московського патріархату!
ТОВ «Медичний центр святителя Луки», який діє прямо на території Немирівської ЦРЛ – дитя любові Павла Ткачука із Тетяною Вишневською. Там працюють і лікарі з ЦРЛ, наприклад, Наталія Донець та інші. На території приватного центру, який діє на території комунального медичного закладу!

Більше того, окремі кадрові рішення просто дивують. Павло Ткачук звільняє медперсонал за вигаданими причинами, а потім приймає назад за хабарі! І така схема працює у закладі вже 5 років!

Де-де, а в медицині змішувати політику і професіоналізм ніяк не можна! Але до цього не дослуховується Павло Ткачук. Особливо слід зупинитися саме на політичних "уподобаннях" цього ділка від медицини. Перескакуючи з партії до партії, встиг побувати у Партії регіонів, з вигодою використовуючи це для займання посади. Сьогодні вже клянеться у вірності Віктору Качуру та «Радикальній партії Олега Ляшка». А завтра?.. Про його справжнє моральне обличчя свідчить ще й ось такий воістину ганебний факт. Він докотився до того, що був схоплений на гарячому під час... крадіжки електро­енергії. І де б ви думали? В реанімації!. З допомогою розетки з реанімаційного відділення за його вказівкою забезпечувалася електрострумом пересувна автокав'ярня, що розміщувалася поза межами лікарні. Гадаємо, не без користі для себе, коханого.
Однак дивує інше. Він і досі залишається непотопаючим. Коли ж, нарешті, припиниться ганебна практика, що набирає не лише в районі, а й в області, широких масштабів? Коли вузенькому колу перестане свербіти бажання розставляти свої кадри і бачити нас мовчазними та покірними? Чи таких керівників ми очікували після Революції гідності?! Багато хто з нас був учасником Майдану, ми постійно надаємо фінансову підтримку воїнам АТО, надсилаємо їм речі першої необхідності, продукти, щоб могли відстояти нашу незалежну Україну. Тож зруйнуйте корупційну схему, яку розробив Павло Ткачук у Немирівській ЦРЛ!

Усі описані вище сумнівні діяння спритника від медицини непотопаючого пана Ткачука мають абсолютні підтвердження.  Врешті все це неважко кому слід перевірити, про що ми Вас дуже просимо. Чого доброго, скоро його кандидатуру друзяки-покровителі, можливо, рекомендуватимуть й на посаду самого міністра охорони здоров'я України? Але ж у нас нерідко й таке трапляється.

ПРАЦІВНИКИ ЛІКАРІНІ 

(176 підписів)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Винница
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.