Вибори. Зотлілий "пряник".

26 березня 2019, 22:49
Власник сторінки
0
100
Вибори. Зотлілий  пряник .

Спостерігаючи за рейтингами, які малюють центри соціології, український народ поспішно зробив висновки в тому, що навала проросійської орди під час виборів нам не загрожує, а тому дещо розслабився.

А дарма. Всі ті «Наші», «За життя», колишні «Регіонали» та теперішній «ОППОблок», намагаючись затьмарити народу очі різноманітними назвами та «обличчями», представляють собою єдиний табір, метою якого є знищення України як держави. І рейтинг їхнього кандидата зараз набагато більший, аніж був рейтинг у Кучми напередодні виборів його на другий термін.
Нема сенсу розповідати про рівень небезпеки кожного із ворожих, клонованих між собою, антиукраїнських утворень, про які ми вже і так добре знаємо. А тому одразу переходжу до справи та спробую звернути увагу вже втомлених від передвиборчого єралашу виборців до старого-нового способу привернення їхніх симпатій, який на теренах Січеславщини застосовують ОППО-кремлівські сили.
(Гадаю, подібні методи ворожих нам сил існують в кожному місті країни)

Почну з того, що не вигадавши нічого нового, проросійській табір вирішив застосувати у своїй передвиборчій діяльності вже відому всім методику «батога» та «пряника». 
Про ворожий «батіг» дуже детально розповідається у попередній моїй публікації, від 25.03.2019 (див. у розділі "всі публікації автора" на цій сторінці)

Тож, зараз поговоримо про «пряник», який в українському суспільстві був перейменований на «гречку», головна суть якої вплинути на підсвідомість виборців. Тобто, рясно засіявши електоральне поле цим чарівним насінням, проросійські політичні ділки сподіваються, що українські виборці на рівні підсвідомості запам’ятають прізвища їхніх самозванців-благодійників. А відтак, майже автоматично проголосують за тих, кого ще вчора ненавиділи.
Насправді ж вся їхня «щира гречка» приносить користь не більше аніж мильні бульбашки, які хоч і виглядають яскраво, але всередині пусті та й на дотик слизькі, до того ж ще й одразу зникають…

Подібні «мильні бульбашки» на Січеславщині яскраво демонструє місцевий «сірий кардинал» з «Регіоналів». І якщо у випадку із «батогом» цим «сірим» діячем виявився всім відомий пан Ахметов, то у випадку із «пряником», тобто – із «гречкою», виступає такий собі «сіренький» Гуфман, якого може і знає хто у Дніпрі, то лише за гучними злочинними справами по віджиму комунальної власності.
Гуфманівські «мильні бульбашки» виявилися настільки у всіх смислах дешевими, що у місцевих жителів викликали лише зневажливі посмішки та суцільний тролінг в соц.мережах.
Спочатку він влаштував «дворові ігри», до яких намагався залучити дорослих та дітей. Потім були групові походи на дитячі мультики, далі – такі ж групові походи «на кіно» для пенсіонерів. Чим все закінчиться нам не відомо, але все, що ним робиться – геть безкоштовно для цього ділка з нерухомості, і за сумісництвом - «великого» організатора культпоходів у кіно та дворових дитячих забавок. Без сумніву, цей Гуфман -«справжній» дніпровець ..!!)) ((

І поки інші партії та кандидати, виборюючи собі місце під «київським» сонцем, доводять доцільність вибору українців шляхом виконання суттєвих справ, проросійський табір у вигляді партії «За життя», разом з її дніпровським очільником Генадієм Гуфманом, пускають «мильні бульбашки», які не коштують ані копійки грошей, ані миті уваги дніпрян. 
Але «увага» все ж таки лишиться на рівні підсвідомості. А відтак, майбутній виборець, за думкою місцевих «благодійників» від ОППО (тобто, «За життя»), має проголосувати виключно за їхнього кандидата на пост президента, тим самим повернувши Україну у бік кремлівського вождя…
І тут немає ніяких перебільшень, бо як ми знаємо, засновником та власником ворожої нам «За життя» є кум Путіна та ненависник України – пан Медведчук.

Отак і перетворюються безкоштовні «мильні бульбашки» на дуже «коштовні» в майбутньому зміни, які ведуть державу до руїн…
Тож, нашим виборцям потрібно бути вкрай обережними, і не приймати від фальшивих благодійників їхніх тимчасових «пряників» у вигляді яскравих «бульбашок». А сучасне «прислів’я», яке говорить про те, що «беріть що вам дають, а голосуйте по совісті», наразі втратило свою актуальність, бо, як вже було сказано, наша підсвідомість спрацьовує безвідмовно, з усіма відтіля наслідками…
І якщо вже наші маленькі дніпряни все ж таки були захоплені отими «дворовими іграми» від Гуфмана, то принаймні їхні батьки повинні мати розум та відчуття відповідальності – як за себе, так і за майбутнє наших дітей, які мають жити у вільній Україні, а не в нав’язаній партією «За життя», українській області «великої» Росії.І головне – ми завжди маємо пам’ятати, що МИ нічого не винні отим мильним «благодійникам»! Бо вони у нас вкрали мільярди, а задобрити хочуть зотлілим «пряником», який напередодні виборів підсовують електорату у вигляді, хоч і яскравих, але пустих «бульбашок».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: политтехнологии,президентські вибори,Дніпро,російський проект,Оппозиционный блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.