Вибори: медійний абсурд)

23 березня 2019, 13:50
Власник сторінки
0
88
Вибори: медійний абсурд)

За останні 5 років українське суспільство переконалося: російська пропаганда в рази перевершила Геббельську брехню, а відтак довіри до неї немає і найближчі десятиліття навіть не передбачається.

Але теперішня передвиборча президентська кампанія в Україні доводить, що українські ЗМІ швидко вчаться і активно наближаються до кремлівського рубежу брехні та зради, і найгірше те, що зради самих себе…

Передвиборча брехня вже тягне на цілий блокбастер у жанрі детективної комедії, яка б, можливо, і потішила втомленого від передвиборчого хаосу пересічного українця, якби врешті не виявилася такою бездарною та сумною.

Українську медійнорозбещену публіку нічим вже начебто не здивуєш, але на тлі суцільних фейків, бруду та ганебного антипіару з’являється те, що у народі зветься «косяком») Причому, намагаючись надурити суспільство, врешті надурили самих себе, тим самим зробивши капость замовнику, а не головному герою відеоролика, якого б за сюжетом мали потопити в бруді…)
Йдеться про один із останніх випусків телепрограми «Секретні матеріали», що виходить на поважаючому себе українському телеканалі, репутація якого, впритул до теперішньої передвиборчої кампанії, була незаплямованою та виправдано пристойною.

В принципі, сюжет доволі простий та передбачливий: звичайний чорний піар на Петра Порошенка. І цей ролик не притягнув би до себе принизливих глузувань, якби у ньому не фігурувала відверта брехня на адресу деяких згадуваних у ньому політиків. Причому, брехня на межі повної нісенітниці, яка, окрім презирства та гидливості до його авторів, більше нічого не викликає.

Намагаючись розповісти суспільству про те, що Петро Порошенко оточив себе тими ж самими «тітушками», які засвітилися на антимайдані у 2014 році, автори медіа-«шедевру» розперезалися до того, що обізвали «тітушками антимайдану» навіть Правий Сектор! Це - перша відверта брехня. 

Брехня номер два: так званий «Мовний патруль», який в Дніпрі рік тому наробив багато шуму, нібито організував народний депутат, який насправді разом з активістами з’ясував особи фейкових «патрульних» та звернувся до правоохоронних органів, змусивши відкрити кримінальне провадження на винних у цій антинародній «творчості»!

А на той «факт», що цей нардеп (Андрій Денисенко) є ще й другом Петра Порошенка, навіть не хочеться звертати уваги, бо попередніх два «вкиди» вже досить яскраво розкрили сутність та «гідність» дуже «секретних(!) матеріалів»…))

Тож, напрошується цілком логічний висновок: якщо по трьох епізодах сюжету виявляється відверта брехня, тоді і весь сюжет наша вже досвідчена українська публіка розглядає як суцільну брехню, наслідок якої має дію геть протилежну від задумки авторів) Отже, хтось(!) навмисно цим авторам підкинув завідомо неправдиву інформацію, яка цікаву телепрограму перетворила на суцільний сюр, а замовника ролика – на жалюгідне посміховисько. І тут починається найцікавіше..!

Для того, аби зрозуміти, звідкіля «ноги ростуть», будемо патрулювати по слідах отих підступних «ніг», а саме - по слідах сумнозвісного «мовного патруля», який згадують у ролику «Секретних матеріалів». Він, звичайно ж, приведе нас прямісінько до міста Дніпро, де відбуваються справжні «таємниці Мадридського двору»…)
І заразом тут треба пригадати, що передвиборчою кампанією Петра Порошенка у Дніпрі займається мер міста – пан Філатов. Займається він цим настільки неординарно, що навіть ті, хто колись і хотів проголосувати за нині діючого Президента, зараз вже дуже засумнівались…

Спочатку його недолуга свита вирішила не заморочуватися і повідати «сенсацію» про «патрульних» у Дніпрі через свої ж кишенькові ЗМІ та фейкові сторінки у фейсбуці. Підхопили це медіалайно лише російські лайномети… Створений, по суті мером, «мовний патруль» мав на меті не тільки «опустити» Петра Порошенка, а ще й принизити нашу українську мову!
Потім бек-офісом Філатова була організована масштабна кампанія на підтримку Анатолія Гриценка, яка дуже суттєво посунула передвиборчу агітацію за існуючого Гаранта.
Далі був, і навіть ще не завершився, скандал відносно голови міськвиборчкому, яка є громадянкою Росії.
І от зараз спостерігаємо черговий провал відвертої «старанності» мера Дніпра, який підсунув медіаресурсу чергову свою «качку», яка, врешті, дискредитувала не тільки пана Порошенка, а ще й авторів відомої телепрограми. 
Тобто, якщо потрібно довести справу до повного абсурду, то краще мера Філатова цього не зробить ніхто! ))

А щодо авторів телепроекту, то, несвідомо розкриваючи брехливість замовників сюжету, вони мимоволі спрацювали на боці існуючого Президента, тим самим «підсунувши свиню» не пану Порошенку, а його заклятим опонентам! )) Отримавши чергову «сенсацію», автори програми на радощах так круто розігналися, що геть забули про гальма )) А відтак, розгорнулися не на 180 градусів, які є оптимальними для атаки на супротивника, а на всі 360, тим самим опинившись у власному лайні, яке спочатку готувалося для ворогів та опонентів їхнього замовника))
Finita la commedia! ))
Тобто, Геббельс просто відпочиває )) Кисельов зі Скабєєвою нервово палять, відійшовши в бік… )) 

Одне лише засмучує: разом із цією телепрограмою постраждав і весь телеканал, який, як вже було сказано, має не тільки пристойну репутацію, а ще й високу якість, а тому просто не мав права розчаровувати своїх глядачів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Днепр (Днепропетровск),Петр Порошенко,медіа,фейк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.