Кубів і Ко, ви з катушок з'їхали?

25 січня 2019, 17:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
156

Мінекономіки пропонує Президенту ветувати Закон про продовження мораторію на продаж с/г земель! Степан Кубів і Ко, ви там зовсім з катушок з’їхали?!?


Ці маріонетки, які давно служать не українському народу, а іноземним панам, вирішили вислужитись перед “закордонними партнерами”! Очевидно хочуть поласувати черговим іноземним грантом.

Я не дозволю продавати українську землю ані іноземцям, ані корпораціям – не дам зробити з українських селян і фермерів рабів!

Я і моя залізна команда пропонує кардинально іншу політику. Не аграрні холдинги-монополісти, а український фермер як основа аграрного устрою держави! Не рекордні обсяги експорту зерна, кукурудзи й іншої агросировини, а глибока переробка і продаж продуктів харчування! Не продаж іноземцям і корпораціям української землі, а дешеві кредити українським аграріям, підтримка тваринництва та розвиток кооперації на селі!

Коли я стану Президентом, ця політика буде втілена на 100%! А з цих чинуш з МЕРТ правоохоронні органи і народ ще запитають, під чию дудку вони танцюють!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,аграрії,Олег Ляшко,мораторій,земля.,фермери,Степан Кубив
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.