Незалежно від національності ми разом воюватимемо із спільним ворогом!

03 січня 2019, 15:11
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
1
92
Незалежно від національності ми разом воюватимемо із спільним ворогом!

Люди, незалежно від походження, статусу чи релігійних переконань об’єдналося у боротьбі із спільним ворогом

У Львові спостерігається цікава систематичність – або горять димові шашки на Личаківському кладовищі, або у левів, що оберігають цвинтар польських орлят, знімають щити (встановлені у зв’язку із відсутністю будь-яких погоджень із органами влади).

Схожа ситуація виникла і з представниками ромської меншини. То створюється об’єднання «Л.О.В.Ц.І.», представники якої керуються невидимою силою та готові відслідковувати кожен крок рома, то члени радикальних організацій розганяють стихійні поселення вказаної меншини так, що суди стосовно протиправних дій радикалів тривають по сьогоднішній день.

Мимоволі виникає враження, що якась третя сторона так і хоче використати одну із національних меншин, що проживають у нашому регіоні, проти самих же львів’ян.

Так, за результатами другого загальнонаціонального опитування, як українці розуміють права людини, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва та фірмою «Юкрейніан соціолоджі сервіс» на замовлення Програми розвитку ООН в Україні та у співпраці із ГО «Центр інформації про права людини», напад на ромів у м. Львові засудили лише 45 % мешканців Західної України. Звичайно, що під час голосування люди керувалися лише уявленнями про жебраків та грабіжників, які тиняються вокзалами або ходять по електричках. Хоча, мабуть, ніхто не подумав про ромів, які є повноцінними членами українського суспільства, які мають свої традиції та культуру, про ромських дітей, які могли зазнати серйозних пошкоджень під час розгону табору. Це той випадок, коли пляма окремо взятих соціальних елементів накладається на весь етнос без розбору.

Лишень можна здогадуватись, прихильники якої країни зацікавлені у конфліктах між українцями та представниками іноземних держав. Але, з метою нейтралізації таких паразитів, ми повинні об’єднатись і не звинувачувати один одного у провокаціях, а спільними зусиллями шукати та притягати до відповідальності осіб, які здійснюють відверто антиукраїнську діяльність, на кожному кроці розпалюючи національну, расову чи релігійну ворожнечу.

Ще однією темою, яку намагаються використати проросійськи налаштовані структури та особи є відносини між азербайджанцями та вірменами. Останнім часом досить часто у мережі Інтернет розміщуються матеріали, що, начебто, азербайджанець побив вірменина чи навпаки, що, у результаті, виявляться фейком. Зрозуміло, що такі теми є гарним інструментом у руках служителів Кремля, які щодня намагаються будь-якими способами нагнітати ситуацію.

Та, не зважаючи на всі спроби російських адептів використати міжнаціональний фактор аби розсварити між собою представників різних країн, їм не вдасться цього, оскільки у всьому світі вже знають, що саме Росія є лідером у підготовці фейкових новин. Крім цього, люди, незалежно від походження, статусу чи релігійних переконань обєдналося у боротьбі із спільним ворогом, тому навіть не має сумніву, що у найближчому часі ми переможемо спільного ворога!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Львов,армяне,азербайджанцы,Румунія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.