Чорнобильцям - гідне життя!

14 грудня 2018, 18:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
89

Сьогодні, 14 грудня, вшановують пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Біля меморіалу, куди я щороку приїжджаю покласти квіти, мене зустріли чорнобильці.


Кажуть, окрім мене, ніхто про них не згадує. Влада не пам’ятає полеглих – і живі їй не потрібні. Але забувати тих, завдяки кому ми всі сьогодні живемо – не можна!

Наша вимога до влади – це ухвалення нашого закону №4442 про відновлення пільг чорнобильцям і перерахунок пенсій. Це ненормально, коли, всупереч рішенню суду, пенсії на рівні 6,8,10 тисяч гривень люди не можуть отримати. Чому 45 млн євро на виплату премій Коболєву знайшли, а гроші на пенсії чорнобильцям – ні? Де справедливість?

Окрім того, добиваюся відновлення державного контролю за цінами на ліки, щоб ці люди, які угробили здоров’я під час ліквідації чорнобильської катастрофи, сьогодні мали можливість лікуватися.

Це для влади біди чорнобильців “невидимі”, як і подвиг тих, хто переміг у “невидимій війні”. А для мене їхні проблеми – на першому плані.



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: закон,РПЛ,Радикальна партія,ЧАЕС,Олег Ляшко,чорнобильці,аварія на ЧАЕС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.