Парламент має зібратися негайно, щоб відстояти українське море і державу!

25 листопада 2018, 22:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
243

Я негайно звернувся до голови парламенту Андрія Парубія з вимогою проведення позачергового закритого засідання парламенту у зв’язку з критичною воєнною ситуацією в Азовському морі.


Як лідер фракції Радикальної партії вимагаю негайного звіту начальника штабу ВМС України, начальника Генштабу, міністра оборони та міністра закордонних справ. 

Ми маємо задіяти всі можливі заходи, як військові, так і дипломатичні, аби дати відсіч росіянам, які на увесь світ здійснили пряму агресію в Азовському морі, стріляють по нашим морякам і захоплюють наші судна. Відсутність адекватної і рішучої реакції з нашого боку загрожує втратою морського статусу України. 

Повторюю – РНБО має зібратися негайно. А завтра має зібратися парламент. Рішення мають бути чіткими. Дії військових – адекватними воєнній ситуації. Світ має усвідомити всю геополітичну небезпеку таких дій Росії. А ми маємо відстояти українські моря і Українську державу!

Задача Росії – відрізати Україну від морських шляхів, що стане нищівним ударом в тому числі і по економіці країни. Рішучі дії. Задіювання геополітичних партнерів, в тому числі в Чорноморському регіоні. Чіткі вказівки військовим. Негайно!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.